• Ι. Ιωάννου 149, Ξυλόκαστρο Κορινθίας, 20400 Πελοπόννησος
  • Τηλέφωνο: +30-2743026142 - +306945908070
  • Fax: +30-2743028691

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2008
του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Κορινθίας

απονεμήθηκε στο πολιτικό μηχανικό Στάθη Γ. Τριανταφύλλου

από τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Βλάχο για τη σημαντική και καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη των Τρικάλων Κορινθίας ως τουριστικού προορισμού & επενδυτικής ανάπτυξης.

Το τεχνικό γραφείο ξεκίνησε το 1984 ως προσωπική επιχείρηση του Στάθη Τριανταφύλλου, υλοποιώντας μελέτες και κατασκευές μικρών ιδιωτικών έργων. Το 1991 ξεκινά η πρώτη μεγάλη κατασκευή συγκροτήματος μεζονετών στον Άσσο Κορινθίας σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Αντώνη Βεζύρογλου. Κατόπιν το 1992 ξεκινά η συνεργασία με την αρχιτέκτων Σέβα Καρακώστα και κατασκευάζεται η πρώτη πολυκατοικία με ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Από τότε μέχρι σήμερα και σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Σαμαρά χτίζονται πολυκατοικίες για μόνιμη & εξοχική κατοικία με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος και ανώτερη ποιότητα κατασκευής. Η καινοτομία του γραφείου του Στάθη Τριανταφύλλου είναι η υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα διατηρώντας το κόστος σε σταθερές τιμές. Από το 1993 έως το 2008 εντάσσεται στο γραφείο ο τοπογράφος μηχανικός Γιώργος Ζαχαρής. Το 1997 ολοκληρώνεται το πρώτο μεγάλο πέτρινο κτίσμα, το ξενοδοχείο Α' Κατηγορίας ΧΕΛΥΔΟΡΕΑ στην Ορεινή Κορινθία. Η κατασκευή αυτή πήρε εύσημα από το Νομάρχη Κορινθίας και τον ΕΟΤ και ήταν η πρώτη σοβαρή προσπάθεια ποιοτικής τουριστικής αξιοποίησης των Τρικάλων Κορινθίας.  Έκτοτε η περιοχή έχει ανέλθει σημαντικά, καθώς αναστηλώθηκαν πολλά πέτρινα παλιά σπίτια και δημιουργήθηκαν νέα ορεινά καταλύματα. Το μικρό χιονοδρομικό λιφτ που δημιουργήθηκε έχει γίνει πόλος έλξης.

Σήμερα χτίζονται στη Μεσαία Συνοικία Τρικάλων και στη παραλία Καμαρίου - Ξυλοκάστρου συγκροτήματα ανεξάρτητων παραδοσιακών πέτρινων κατοικιών με στοιχεία οικολογικής αρχιτεκτονικής και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Εκτός από δικά της έργα, η εταιρεία αναλαμβάνει και τη κατασκευή του σπιτιού σας, από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωσή του:
*** Συμβουλευτική για βέλτιστη αξιοποίηση του οικοπέδου σας.
*** Τοπογραφικές μελέτες απο το τοπογράφο μηχανικό κ. Δημήτριο Χαρτσιά.
*** Αρχιτεκτονικές μελέτες σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες μηχανικούς: κ. Αλέξανδρο Σαμαρά & Δρ. Μάρω Σίνου (περιβαλλοντικού σχεδιασμού).
*** Στατικές Μελέτες σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο στατικό μηχανικό κ. Αποστόλη Κουκούμη.
*** Ηλεκτρολογικές και Μηχανολογικές μελέτες σε συνεργασία με το μηχανικό κ. Δημήτριο Καραβά.
*** Τεχνικο-οικονομικές μελέτες των κατασκευών σε συνεργασία με το πολιτικό μηχανικό κ. Θανάση Παπαδόπουλο.
*** Εσωτερική Διακόσμηση σε συνεργασία με την αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και περιβαλλοντικού σχεδιασμού Δρ. Μάρω Σίνου.
*** Την έκδοση οικοδομικών αδειών στο Νομό Κορινθίας.


*** ΑΜΕΣΗ & ΓΡΗΓΟΡΗ Τακτοποίηση αυθαιρέτων & ημιυπαίθριων σε Κορινθία και Αττική.

*** Αξιολογήσεις & Γνωματεύσεις Ακινήτων σε Κορινθία & Αττική.

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Το τεχνικό γραφείο ξεκίνησε το 1984 ως προσωπική επιχείρηση του Στάθη Τριανταφύλλου, υλοποιώντας μελέτες και κατασκευές μικρών ιδιωτικών έργων. Το 1991 ξεκινά η πρώτη μεγάλη κατασκευή συγκροτήματος μεζονετών στον Άσσο Κορινθίας σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Αντώνη Βεζύρογλου.. Περισσότερα...

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στατικές Μελέτες - Δόμηση - Διακόσμηση - Ειδικές Κατασκευές - Συμβουλευτική για βέλτιστη αξιοποίηση του οικοπέδου σας - Τοπογραφικές Μελέτες - Αρχιτεκτονικές μελέτες - Ηλεκτρολογικές και Μηχανολογικές μελέτες - έκδοση οικοδομικών αδειών - Τακτοποίηση αυθαιρέτων & ημιυπαίθριων κ.α.

ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Kamari Villas. Σε 3 επίπεδα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 wc, κουζίνα, τζάκι, ξύλινα δάπεδα, 2 θέσεις στάθμευσης, βεράντες, κήπος δίπλα στη θάλασσα, πέργκολες, κλιματισμός, παροχή για ίντερνετ & δορυφορικής κεραίας, προσφορά τα ηλεκτρικά είδη της κουζίνας & 5 χρόνια εγγύηση κατασκευής. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

  • Διεύθυνση: Ι. Ιωάννου 149, Ξυλόκαστρο Κορινθίας,  20400 Πελοπόννησος
  • Τηλ: +(30) 2743026142
  • Κιν: +(30) 6945908070
  • Fax: +(30) 2743028691.
  • Email: info@triantafyllou-stathis.gr